Ekologická logistika a možnosti optimalizace nákladů spojených s ochranou životního prostředí - Olšovská, Radka
Vzťah logistiky k ochrane životného prostredia - ekologická logistika. Environmentálne systémy riadenia (EMS, Environmental Management Systems). Ochrana životného prostredia a systém verejnej podpory.