Vybrané problémy ponuky cestovného ruchu v Dunajskej Strede - Trefil, Peter
Subjekt a objekt cestovného ruchu v širšom zmysle. Primárna a sekundárna ponuka cestovného ruchu. Regionálny sprievodca - Podunajsko a jeho ponuka služieb cestovného ruchu v tomto regióne. Analýza výskumu zahraničnej a domácej návštevnosti v oblasti Podunajska, ktorý bol realizovaný v roku 1994 a jeho konfrontácia s ponukou cestovného ruchu. Výsledky výskumu lokality Dunajská Streda, ktorý sa realizoval v júli a v auguste 1995. Jednotlivé vytypované rezervy vyplývajúce zo záverov analýz. Východiská na komplexné riešenie problémov s kvalitou ponuky i atraktivitou ponuky cestovného ruchu v Dunajskej Strede. Prázdninový park De Vossemeren, vzdialený 70 km od Bruselu ako príklad komplexného strediska cestovného ruchu. Firma Center Parks a jej "Továrne na dovolenku".