Vzdelávanie pracovníkov pre cestovný ruch v Slovenskej republike - Staňo, Roman
Charakteristika vzdelávacieho systému. Príprava na vykonávanie povolania v cestovnom ruchu. Nedostatky vzdelávacieho systému. Zmeny vzdelávacieho systému pre pracovníkov v cestovnom ruchu.