Strategická funkcia v malom podniku cestovného ruchu ako jeden z faktorov efektívnosti regionálneho rozvoja cestovného ruchu - Mlynková, Drahomíra
Zložky, ktoré vstupujú do vzájomných vzťahov pri aktivitách cestovného ruchu. Analýza podnikateľských subjektov zúčastňujúcich sa na aktivitách cestovného ruchu. Efektívnosť malého podniku cestovného ruchu. Prekážky efektívneho rozvoja malých podnikov v cestovnom ruchu. Neprítomnosť dlhodobého a strategického plánovania a straty z nedostatku plánovania v malom podniku. Malý podnik cestovného ruchu a jeho relevantné okolie. Strategická funkcia v malom podniku cestovného ruchu a možnosti jej skvalitnenia. Riešenia na podporu efektívneho rozvoja takýchto podnikov.