Spotrebné dane. Komentár k zákonom - Šubík, Peter
Zosúladenie národnej legislatívy s právom EÚ v oblasti spotrebných daní z minerálneho oleja, z vína, z liehu, z tabakových výrobkov, z piva zo dňa 3. februára 2004.