DPH a daňové proznanie - Síkorová, Jaroslava
Uplatňovanie zákona o DPH vo vybraných okruhoch služieb a tovaru po vstupe SR do Európskej únie ukázané na príkladoch. Príklad vyplneného súhrnného výkazu a daňového priznania. Zmeny aj v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti.