<The> Role of Business Innovation Centres in regional development - Dujanić, Marčelo
Historický vývoj inovačných centier. Ciele Podnikateľského inovačného centra (Business Innovation Centre - BIC). Charakteristika fáz realizačných projektov v podnikateľských inovačných centrách. Zakladanie Podnikateľského inovačného centra.