Potravinárstvo nie je ohrozené
Slovenský potravinársky sektor prišiel do EÚ s 50 bitúnkami, s takmer 60 podnikmi, ktoré spracúvajú hotové mäsové výrobky, a s 30 veľkými mliekarňami. Normy splnilo 30 hydinární.