Ochranné opatrenia nedostaneme
Slovensko nedostane ochranné opatrenia. Potvrdila to EK v súvislosti s polemizovanou bezpečnosťou potravín v prípade nových krajín EÚ. Slovensko má zatiaľ dva inšpekčné body, pripravuje sa schválenie tretieho.