Vybrané clo berie únia - Chudík, Július
Príspevok na 2. konferenčnom seminári Obchod Connecting, konanom 14. 4. 2004 v Bratislave. Vstupom do EÚ sa na slovenských hraniciach zrušili colné úrady. Výnimkou je len hranica s Ukrajinou. Výrazy z colných opatrení EÚ. Platné predpisy pre pohyb tovaru. Obchod s tretími krajinami. Budúcnosť slovenských špedičných firiem.