Budovanie a výstavby termálnych kúpalísk v Podunajskej oblasti - Staňo, Roman
Geotermálne body a ich vplyv na rozvoj rekreácie a cestovného ruchu. Súčasný stav termálnych kúpalísk. Funkcia termálnych kúpalísk v oblasti cestovného ruchu. Obsah prípravy na realizáciu dobudovania výstavby termálnych kúpalísk v Podunajskej oblasti. Ukazovatele pre stanovenie kapacity existujúcich termálnych kúpalísk.