Prístupy k riešeniu problémov na trhu práce a stratégia zamestnanosti - Rievajová, Eva
Situácia na slovenskom trhu práce. Nové prístupy a zmeny v politike trhu práce najmä v inštitucionálnom usporiadaní, od januára 2004. Stupne riadenia. Nové nástroje a nové formy príspevkov nezamestnaným. Aktívna politika zamestnanosti. Zásady politiky zamestnanosti členských štátov, ktoré sú odporúčaním pre vypracovanie Národných akčných plánov zamestnanosti.