Novela zákona o cestnej dani - komentár
Pristúpením SR k EÚ nadobúda platnosť novela zákona o cestnej dani uvedená v zákone č. 191/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ďalšie zákony.