Novela zákona o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní - Beňová, Marcela
S účinnosťou od 15. apríla 2004 bol novelizovaný zákon č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní zákonom č. 191/2004 Z.z. Základné pojmy a pôsobnosť príslušného orgánu. Rozsah medzinárodnej pomoci a spolupráce pri správe daní. Zákonné spôsoby výmeny informácií, zaobchádzanie s informáciami. Zabezpečenie medzinárodnej pomoci a spolupráce.