Novela zákona o správe daní a poplatkov - Beňová, Marcela
Zákonom č. 191/2004 Z.z. bol novelizovaný pôvodný zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Cieľom novely je legislatívne spresnenie niektorých ustanovení zákona o správe daní, ako aj odstránenie tých nedostatkov v právnej úprave správy daní, ktoré v praxi napriek viacnásobnej úprave tejto základnej procesnej normy pretrvávali.