Slovensko si polepšilo skóre - Bačišin, Vladimír
Index konkurenčnej schopnosti - vyjadruje kvalitu podnikateľského prostredia. USA ako najkonkurencieschopnejšia krajina v tejto kategórii. Najsilnejšie ukazovatele SR v rámci indexu. Najslabšie ukazovatele SR v rámci indexu konkurenčnej schopnosti. Konkurencieschopnosť našej krajiny a nedokončené reformy. Najdôležitejšie objektívne faktory obsiahnuté v indexe. Skóre indexu konkurencieschopnosti (rok 2003-2004).