Čeká banky opravdu Basel III? seminář Federal Reserve Bank of New York k novému konceptu kapitálové priměřenosti - Bauerová, Jaroslava
Nový koncept kapitálovej primeranosti bánk (The new Basel capital accord (NBCA). Príprava na aplikáciu NBCA v USA. Inšpirácia pre banky a bankový dohľad. Výzvy Basilejského výboru pre bankový dohľad. Nová basilejská kapitálová dohoda.