Kto je v pohybe, ten je in - Hák, Vladimír
Manažéri, obchodníci a technický pokrok. Technické nároky pri výbere počítačov ako pracovného nástroja. Situácia na Slovensku. Mobil a technológia GPRS (General Packet Radio Service). Dátové služby mobilných operátorov EuroTel a Orange. EuroTel a prepojenie na internet cez mobil. Orange a prepojenie na internet cez mobil. EuroTel a najnovšie technológie. Orange a novinky v rámci biznis služieb. Lokálne bezdrôtové siete - rýchlejšie a pohodlnejšie pripojenie na internet. Cena pripojenia na internet cez EuroTel Hot spot. Bezdrôtové siete na Slovensku.