Industrializace bank - Sokolovský, Zbyněk
V súčasnej dobe sa pojem "industrializácia" používa ako synonymum pre (re)organizovanie, optimalizovanie, racionalizovanie a využitie nových technológií. Chápanie tohoto pojmu vo finančnom odvetví. Transformačné procesy v bankách. Aktuálne výsledky nemeckých bánk a inštitúcií poskytujúcich finančné služby. Prispôsobené stratégie, programy znižovania nákladov a optimalizáciu portfólia charakterizujú transformačné procesy. Kľúčové aspekty industrializácie bánk.