Jsou evropské banky připraveny na globální ceny?
Štúdia World retail banking report 2004 odhaľuje výsledky výskumu realizovaného v 11 ekonomicky vyspelých krajinách a porovnáva ceny účtované bankami drobným klientom na základné bankové služby. Dva kľúčové faktory tvorby cien. Hlavné zistenia štúdie. Metodika štúdie. Cenové rozdiely v podobných krajinách. Rozpätie úrokových sadzieb na depozitá a úvery v porovnaní s poplatkami za základné služby v roku 2003. Podiel štyroch najväčších bánk na domácom trhu podľa krajín.