Hamburg - okno do sveta - Capková, Alžbeta
Hamburg a 30. turistický veľtrh GTM (German Travel Market) - najväčší incomingový veľtrh. Nemecko a výborná marketingová stratégia v oblasti cestovného ruchu. Prezentácia jednotlivých ponúkaných produktov. Počet turistov z východnej Európy. Atrakcie mesta Hamburg. Futbalové majstrovstvá ako zdroj pre cestovný ruch. Rozšírenie EÚ a šanca pre nemecký turizmus.