Novela IAS 32 a IAS 39 - Jílek, Josef
Novelizácia medzinárodných účtovných štandardov IAS 32 a IAS 39. Cieľom je odstrániť duplicity a nezrovnalosti. Cieľom zmien je aj konvergencia IAS a US GAAP. Nedošlo k základnej zmene prístupu k účtovaniu finančných nástrojov.