Nadnárodní harmonizace účetnictví - Černý, Václav
Dokončenie z č. 4/2004. Súčasná česká legislatíva v oblasti štátnych dotácií (vyhláška č. 500/2002). Dotácie poskytnuté na úhradu nákladov. Dotácie poskytnuté na zaobstaranie majetku a dotácie na úhradu úrokov. Porovnanie riešenia štátnych dotácií podľa IAS a podľa českej úpravy.