Přeshraniční platební styk po vstupu do Evropské unie - Žlebková, Michaela
So vstupom ČR do Európskej únie dňom 1. mája 2004 nadobudli účinnosť ustanovenia zákona o platobnom styku týkajúce sa cezhraničných prevodov. Skúsenosti s tuzemskými prevodmi. Cezhraničné prevody po 1. máji 2004. Nariadenie 2560/200/ES o cezhraničných platbách v eurách. Inštitút finančného arbitra o platobnom styku o cezhraničných prevodoch.