Trendy v on-line marketingové komunikaci bankovních domů - Bárta, Leoš
Načrtnutie niektorých nových trendov, ktoré v súčasnej dobe ovplyvňujú komunikáciu bánk na internete a ktoré sú zásadné z hľadiska kvality vzťahu medzi komunikujúcim subjektom - bankou a užívateľom. Trend č. 1: Multiplatformná komunikácia. Trend č. 2: Backgroundová komunikácia. Porovnanie on-line komunikačných aktivít náhodne vybraných bánk.