O vzniku a pôvode vybraných národohospodárskych pojmov - Melišek, František
Informatívno-historizujúci opis pôvodu vybraných ekonomických a národohospodárskych pojmov. Krátka charakteristika a opis pôvodu názvov najznámejších prúdov a smerov ekonomickej teórie, resp. hospodárskej politiky. Počiatky ekonomického myslenia až po súčasnosť.