Problémy ekonomiky na Slovensku na počiatku roka 1968 a jej niektoré dobové analýzy - Londák, Miroslav
Stav ekonomiky na Slovensku v roku 1967, kedy sa začala po prestavbe veľkoobchodných cien nová etapa v realizácii ekonomickej reformy. Niekoľko faktov a čísiel na dokumentovanie stavu slovenskej ekonomiky. Z údajov vyplýva, že na prahu roka 1968 bolo Slovensko krajinou s prevahou priemyslu, s rýchlym ekonomickým rastom, s dostatočným populačným potenciálom.