Materiálová databáze - Čestnější, Alexandr
Implementácia materiálového zásobovania vyžaduje uskutočniť štyri kroky: vytvorenie bázy dát súčiastok, vytvorenie skladu pre nakupované súčiastky, vytvorenie dopravných trás pre vnútropodnikovú dopravu materiálu, integrácia systému materiálového zásobovania s podnikovým informačným systémom. Vytvorenie materiálovej bázy dát: informácie o každej súčiastke, ich usporiadanie podľa určitých úžitkových kategórií, zachovanie jej integrity.