Negatívna diskontná sadzba okolo roku 2010? - Hoschek, Miloslav
Článok otvára diskusiu a polemiku k problematike negatívnej diskontnej sadzby. Definícia oficiálnej diskontnej sadzby (ODS). Európska centrálna banka v e-deflačnej širále. Basel III založený na e-deflácii. Bank of Japan bude okolo roku 2010 pracovať s menou "plazma jen". Verejné financie a negatívna ODS. IOSCO (Združenie regulátorov kapitálových trhov) a transferové systémy.