Vývoj ekonomiky Slovenska v roku 2004 z pohľadu podnikov - Vlčko, Ján
Očakávané makroekonomické proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 2004.Očakávania podnikov a podnikateľskej sféry pre vstupom do EÚ. Európsky ekonomický prieskum 2004. Prieskum SOPK o očakávaniach podnikov v roku 2004. Očakávaný vývoj predaja, obratu a exportu. Očakávaný vývoj hospodárskeho výsledku. Očakávaný vývoj zamestnanosti. Očakávania v oblasti likvidity, tvorby vlastných a dostupnosti cudzích zdrojov. Vplyv kurzu na zisk a predaj. Názory podnikov na najväčšie riziká v roku 2004. Postoj k hospodárskej politike. Názor podnikov na legislatívne podmienky rozvoja a vymáhateľnosti práva.