Pokračovanie prílevu investícií závisí od politickej stability, reforiem a aj od šťastia - Kvasňovský, Richard
Rozhovor s podpredsedom vlády a ministrom hospodárstva SR Pavlom Ruskom o záujme zahraničných investorov, doprivatizácii strategických podnikov, zlepšení podnikateľského prostredia, podpore vedeckotechnického potenciálu, výsledkoch dosiahnutých v zahraničnom obchode.