Moderné metódy modelovania finančných časových radov - Molnár, Štefan
Denné monitorovanie informácií o finančných trhoch - získavanie tzv. vysokofrekvenčných časových radov.Prehľad metód modelovania vysokofrekvenčných časových radov finančných ukazovateľov pomocou lineárnych a nelineárnych modelov dostupných formou programových balíkov SAS, E-views alebo Matlab.