Pamiatky a kultúrny cestovný ruch v cezhraničnej spolupráci rakúskych a slovenských obcí - Pachingerová, Mária
Predpoklady rozvoja cestovného vo vybraných obciach slovensko-rakúskeho pohraničia. Pamiatkový potenciál na Slovensku antropogénne predpoklady). Pamiatky a cestovný ruch. Ponuka kultúrneho cestovného ruchu vo vybranom území. Reťazec obcí na slovenskej a rakúskej strane. Silné a slabé stránky kultúrnych predpokladov cestovného ruchu v slovenských obciach.