Virtuálne tímy: súčasnosť a perspektívy - Varcholová, Tatiana
Vymedzenie pojmu tím a tímová práca v ekonomickej literatúre. Pojem virtuálny tím. Personálne a technické zabezpečenie virtuálnych tímov. Porovnanie tradičných a moderných komunikačných prostriedkov. Vymedzenie predností a nedostatkov virtuálnych tímov. Tendencie ďalšieho rozvoja virtuálnych tímov.