Európska regionálna politika vo vzťahu k asociovaným štátom - Neubauerová, Erika, 1968-
Zameranie európskej regionálnej politiky nazývanej tiež politika finančnej solidarity. Prioritné ciele pri zohľadňovaní toku finančnej pomoci EÚ. Oblasti financovania projektov v rámci programu PHARE v Slovenskej republike. Finančné nástroje ISPA a SAPARD. Konzistencia regionálnej politiky Slovenska a európskej regionálnej politiky. Základné princípy regionálnej politiky EÚ.