Dva druhy pohledů na vůdčí osobnost - Fric, Jaroslav
Odpovede na otázky ako sa pozná dominantná osobnosť? Aké má vlastnosti? Čo rozhoduje o tom, že sa do vedúcej roly môže človek vypracovať? Uvedenie niektorých príkladov vodcovských osobností, ktoré ovplyvnili alebo stále ovplyvňujú nový spôsob riadenia a to vedenie ľudí. Typy osobností. Vodcovia a komunikácia. Štýly vodcovstva. Správne formulované príkazy. Niekoľko rád budúcim vodcom.