Chorvátsko-slovenské vzťahy - história, prítomnosť a budúcnosť - Ercegovac, Andrea Gustovič
Chorvátsko-slovenské vzťahy - história, prítomnosť a budúcnosť. Historická spojitosť oboch národov. Postavenie Chorvátska a Slovenska v globalizačnom procese a integrácie štátov do širších spoločenstiev.