[Rokovanie v medzinárodnom obchode] - Zorkóciová, Otília, 1954-
Osnova monografie Rokovanie v medzinárodnom obchode je odvodená z vymedzenia pojmu rokovania v tom najširšom zmysle a súvislostiach. Obchodné rokovanie je chápané ako výsledok pokusov o opis určitého ľudského civilizačného prejavu a jeho obmien. Monografia je členená do 14 kapitol v ktorých autor vedie čitateľa úskaliami a umením rokovania, ktoré je je nevyhnutné ovládať v obchodnej a diplomatickej praxi.