Metódy fondovania v európskych penzijných schémach - Bilíková, Mária, 1951-
Ohodnocovanie penzijných schém ako hlavná úloha aktuára vo všetkých krajinách EÚ. Dávkovo definované penzijné schémy. Metódy fondovania. Termíny používané v aktuárskej praxi - ich vymedzenie. Základné fázy aktuárskych výpočtov. Jednotlivé metódy fondovania v praxi - praktické výpočty.