Outsourcing marketingových činností a poradenský proces - Daňo, Ferdinand, 1959-
Podniky v súčasnom trhovom prostredí. Zmeny v trhovom prostredí. Podstata a proces outsourcingu. Princíp outsourcingu a insourcingu. Outsourcing ako poradenský proces. Fázy poradenského procesu. Kritériá na výber poradcu. Praktické dôvody na vyhľadanie poradcu. Outsourcing a poradenstvo v marketingu. Outsourcing marketingu. Špecializované marketingové poradenstvo a jeho úlohy.