Od transakčného marketingu k relačnému marketingu - Dudinská, Elvíra
Koncept transakčného marketingu. Konkurencia orientovaná na produkty a konkurencia orientovaná na zákazníkov. Základná charakteristika transakčného a relačného chápania podnikania. Relačný (vzťahový) marketing. Definovanie relačného marketingu. Maximalizácia hodnoty pre zákazníka. Hľadiská na posudzovanie hodnoty vzťahu so zákazníkmi.