O hospodárskej politike Európskej únie aj zo slovenského pohľadu - Okáli, Ivan
Vplyv únie na hospodársku politiku SR v predvstupovom období. Štruktúra hospodárskej politiky Európskej únie a hlavné črty jej fungovania. Ciele a zmeny v hospodárskej politike EÚ. Hospodárska politika EÚ v Zmluve zakladajúcej ústavu pre Európu.