Modelovanie rovnováhy na oligopolistickom trhu v prípade nehomogénnej produkcie - Fendek, Michal
Charakteristika oligopolu. Oligopolistická trhová štruktúra. Všeobecná charakteristika podmienok rovnováhy oligopolu. Cournotov model simultánneho stanovenia množstva ako východisko analýzy. Produkčná diferenciácia v modeloch simultánneho stanovenia množstva. Podmienky trhovej rovnováhy.