Návrh ústavy Európskej únie a Slovenská republika - Šaková, Beáta
Návrh európskej ústavy - skladá sa z Preambuly a štyroch častí: ústavné články, Charta základných práv, ustanovenia o vnútorných a vonkajších politikách EÚ, všeobecné a záverečné ustanovenia vrátane protokolov a deklarácií. Postoje SR k európskej ústave. Európska ústava a ďalší vývoj EÚ.