Economic strenght of Slovakia's regions - Buchta, Stanislav
Identifikácia a kategorizácia ekonomickej sily regiónov Slovenska na základe výberu príspevku na poistenie v nezamestnanosti.Kategorizácia vývoja ekonomicky silných a slabých okresov SR za roky 1999-2002 naznačuje príčiny zvyšujúcej sa regionálnej polarizácie. Prerozdeľovanie prostriedkov na politiku trhu práce z ekonomicky silnejších regiónov do slabších.