SAPARD: experiences and challenges for the future - Hudečková, Helena
Analýza tlačových masmédií s celoštátnou pôsobnosťou (celoštátne denníky až po odborné časopisy) v období od začiatku roku 2002 do októbra 2003. Cieľom analýzy je priblížiť skúsenosti s programom SAPARD tak, ako ich tieto médiá zachytili medzi tzv. stakeholders (t.j. poľnohospodári alebo predstavitelia vidieckych komunít či vidieckeho nepoľnohospodárskeho podnikania). Program SAPARD ukázal, že tzv. stakeholders sú dobre pripravení na rokovanie v inštitucionalizovaných rámcoch štruktúrnej politiky EÚ.