Chudoba - základní světový problém - Jeníček, Vladimír
Zisťovanie dimenzie chudoby. Chudoba v rozvojových krajinách a tiež vo vyspelých trhových ekonomikách. Nové iniciatívy brettonwoodskych inštitúcií na prelome stororočia voči zadlženosti a chudobe. Realizačné podrobnosti týchto iniciatív.