Hospodársko-politické súvislosti podnikateľského subjektu - Choluj, Vladimír
Vnútorná a vonkajšia čiastková transformácia subjektov hospodárstva. Obsah obojstranných vonkajších transfomácií subjektov hospodárstva. Hospodárska politika štátu v podmienkach Slovenskej republiky. Prípad podnikateľského subjektu v oblasti tehliarskej výroby v podmienkach národného hospodárstva SR. Transfomačné systémy v oblasti tehliarskeho podnikania. Hospodársko-politické prostredie podnikateľského subjektu. Model hospodársko-politických vzťahov podnikateľského subjektu. Vonkajšie transformácie transformačného systému tehliarskej výroby.