Teória trhových štruktúr z aspektu informácií - Jurga, Rastislav
Teória monopolu, duopolu, vzťah cien a trhovej štruktúry. Oligopolná štruktúra trhu. Vznik oligopolnej štruktúry. Problematika vzťahu ekonómie a informácií. Teória efektívnosti.