Metodika sledovania nákladov vo väzbe na vnútropodnikové (manažérske) účtovníctvo - Majerčák, Jozef
Vývoj a obsah manažérskeho účtovníctva. Sledovanie nákladov podľa činnosti (metóda ABC). Príčiny rozvoja novej metódy riadenia nákladov. Acivity Based Costing (ABC). Základné pojmy a logika ABC prístupu (definície).